Wiegman op finalejacht: pak je kansen bij Engeland tegen Zweden

ADVERTORIAL – De EK-titel komt voor thuisland Engeland steeds dichterbij. De ploeg van Sarina Wiegman treedt dinsdagavond in de halve finale aan tegen Zweden. Wat verwacht jij van de clash in Sheffield? Unibet biedt liefst 311 weddenschappen aan. Bekijk de kansen en speel mee!

Wiegman op finalejacht: pak je kansen bij Engeland tegen Zweden
© Pro Shots

Engeland denderde door de groepsfase. The Lionesses leden in de drie duels geen puntenverlies, scoorden veertien keer en kregen geen enkel doelpunt tegen. In de kwartfinale werden de Engelsen wel serieus getest door Spanje. De favoriet maakte in de verlenging het verschil en is nu nog maar twee zeges verwijderd van het schrijven van geschiedenis.

Zweden is een gerenommeerde tegenstander, maar Engeland is met een quotering van 1.85 voor een overwinning wel duidelijk de favoriet. Met name het scorend vermogen van de Engelsen spreekt tot de verbeelding. Alessia Russo groeide in de voorbije wedstrijden uit tot dé blikvanger. De 23-jarige middenvelder scoorde in de vorige drie wedstrijden drie keer en gaf ook nog een assist. Zie jij Russo opnieuw schitteren? De quotering voor een goal van haar is erg aantrekkelijk: 3.10.

Bij Zweden komt het gevaar ook van vele kanten. Na het gelijkspel tegen de Oranje Leeuwinnen in de eerste groepswedstrijd werd drie keer gewonnen, waarbij met name de 5-0 overwinning op Portugal indrukwekkend was. Verwacht jij een doelpuntenfestijn met zoveel scorend vermogen binnen de lijnen? De quotering voor minstens drie goals is maar liefst 2.20. De odd voor Beide teams scoren mag er ook zijn: 2.00.

Quoteringen EK-winst:
- Engeland: 2.50
- Duitsland: 3.50
- Frankrijk: 3.75
- Zweden: 6.50

Unibet biedt voor de eerste halve finale ook tal van Pre-packs aan, gecombineerde weddenschappen die veel kunnen opleveren. Zit er een combinatie bij die jou bevalt? Van Beth Mead mag veel worden verwacht. Als maker van vijf goals is de Engelse nog altijd de topscorer van het EK. Een mogelijk interessante optie: Engeland wint en Beth Mead scoort (3.90).

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro te hebben geplaatst, komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's