Hake kan stap naar Man Utd maken voor hereniging met Ten Hag

Reacties

René Hake staat voor een bijzondere stap in zijn carrière. De huidige trainer van Go Ahead Eagles kan zijn carrière vervolgen bij Manchester United, waar hij dan weer gaat samenwerken met manager Erik ten Hag. Hake heeft in Deventer nog een doorlopend contract, maar daarin staat een clausule.

Hake kan stap naar Man Utd maken voor hereniging met Ten Hag
© Pro Shots

Man Utd heeft zich nog niet officieel in Deventer gemeld voor Hake, maar gaat dat spoedig doen. Door de clausule in het contract van de trainer lijkt niets een overgang in de weg te staan. Hake is al wel in gesprek met de grootmacht uit Manchester.

Hake stapt in 1994 in het trainersvak als jeugdcoach van FC Emmen, dertig jaar later kan hij naar een van de grootste clubs ter wereld. Ten Hag en de clubleiding zijn met elkaar in gesprek om zijn contract te verlengen en daarbij hoort ook een uitbreiding van de technische staf. Ruud van Nistelrooij is in beeld om naar Engeland te komen, net als Hake dus.

Ten Hag en Hake werkten eerder al samen bij FC Twente en kunnen dat dus voort gaan zetten op Old Trafford. Voor Go Ahead zou dat een flinke aderlating zijn. Met Hake sinds 2022 aan het roer werden er grote stappen gezet in de Eredivisie, met als resultaat het bereiken van Europees voetbal via de play-offs. De formatie uit Deventer werd in de tweede voorronde van de Conference League gekoppeld aan SK Brann uit Noorwegen, mogelijk zit Hake niet op de bank tijdens het heenduel op 25 juli.

In dit profiel over Hake komt onder anderen Ten Hag aan het woord over de huidige coach van Go Ahead

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.