'Manchester United hekelt agenten die hun trainers aanbieden'

Reacties

Ondanks matige prestaties in de Premier League en Champions League zit Erik ten Hag nog altijd stevig in het zadel bij Manchester United. De club is dan ook niet van plan om in gesprek te gaan met andere trainers, meldt ESPN.

'Manchester United hekelt agenten die hun trainers aanbieden'
© Pro Shots

Manchester United krijgt regelmatig bericht van zaakwaarnemers die hun trainers aanbieden, maar daar zit de club niet op te wachten. Sterker nog, de leiding is er zelfs verbolgen over dat agenten trainers naar voren schuiven die het mogelijk van Ten Hag over zouden kunnen nemen. De Nederlander behoudt nog altijd het volste vertrouwen van Manchester United en daarom zijn gesprekken met andere trainers onbespreekbaar.

Manchester United had een afspraak gepland staan met een zaakwaarnemer van een bekende (clubloze) manager, maar heeft daar een streep doorheen gezet vanwege zorgen dat het gesprek zich zou focussen op de trainerspositie van Manchester United, aldus ESPN. De clubleiding is ervan overtuigd dat Ten Hag de aangewezen man is om de sportieve prestaties te verbeteren. De 1-0 overwinning op Luton Town van afgelopen weekend heeft in ieder geval voor wat lucht gezorgd.

Manchester United staat na twaalf wedstrijden in de Premier League op de zesde plaats. Er werden zeven wdstrijden gewonnen en vijf verloren. Ten Hag werd vorig seizoen derde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.