Müller spreekt zich uit over toekomst in afwachting van gesprek met Bayern

Reacties

Thomas Müller is nog niet van plan om te stoppen. De 34-jarige routinier gaat volgens Duitse media binnenkort in gesprek met Bayern München over een nieuw contract.

Müller spreekt zich uit over toekomst in afwachting van gesprek met Bayern
© Pro Shots

De huidige verbintenis van Müller loopt na dit seizoen af. Volgens Kicker wil Bayern daarom snel om tafel met de aanvallende middenvelder, zoals ook doelman Manuel Neuer (37) een voorstel kan verwachten om zijn aflopende contract te verlengen.

De twee clubiconen zouden daar zelf ook open voor staan en dat heeft Müller nu ook bevestigd. 'Ik wil zeker nog een jaar langer spelen, dat is tenminste mijn plan', vertelt de Duitser tegen Bild. 'Ik heb nog plezier op het veld, hopelijk is dat ook te zien.'

In het verleden werd Müller wegens het gebrek aan speeltijd wel eens in verband gebracht met een vertrek bij Bayern. Ook nu ligt die optie volgens Bild weer op tafel. De 125-voudig international van Duitsland wil wel op het hoogste niveau actief blijven.

Müller kwam dit seizoen in veertien officiële duels in actie voor Bayern, maar hoofdzakelijk als invaller. Hij erkent dat het gebrek aan speeltijd hem weleens irriteert. 'Maar er is bijna een overvloed aan aanvallers, iedereen moet wel eens iets wegslikken.'

Met een jaarsalaris van circa twintig miljoen euro is Müller naar verluidt een van de grootverdieners bij Bayern. De tweevoudig winnaar van de Champions League speelde sinds zijn debuut in 2009 maar liefst 680 officiële duels voor Bayern, waarin hij 237 keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.