Oranje pakt zijn rust op weg naar achtste finale in München

Reacties

De spelers van het Nederlands elftal hebben donderdag een rustdag, nu de achtste finale tegen Roemenië pas op dinsdag wordt gespeeld. Het geeft de selectie van bondscoach Ronald Koeman de kans om de zinnen even te verzetten.

Oranje pakt zijn rust op weg naar achtste finale in München
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
Di 2 jul.
18:00
Nederland
Nederland

Als Oranje door de resultaten in Groep F aan Engeland was gekoppeld, was de tijd tot de volgende wedstrijd op het EK een stuk korter geweest. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate komt namelijk zondag al in actie tegen Slowakije. Nu is München de volgende halte voor de equipe van Koeman. En Nederland hoeft pas als een van de laatste landen aan de bak in de achtste finale, op dinsdag 2 juli in de Allianz Arena (aftrap 18.00 uur).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Donderdag stond daarom een vrije dag op de planning, waarbij ook de familie van de internationals welkom was in het spelershotel. Dat heeft ook een zwembad, waarvan sommige spelers vanmiddag gebruik maakten om te ontsnappen aan de warmte. Zo wordt de batterij opgeladen voor de komende vier dagen, waarop Oranje weer dagelijks om twaalf uur 's middags traint. Maandagmiddag vertrekt de selectie vervolgens naar München.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.