Winnaar VI Advent Kalender: 'Ik sla geen letter over'

December stond in het teken van de VI Advent Kalender. Om onze trouwe VI PRO-abonnees en weekbladabonnees te belonen, gaf VI tot en met kerstavond prijzen weg. Iedere abonnee deed automatisch mee met de Advent Kalender.

Winnaar VI Advent Kalender: 'Ik sla geen letter over'

Hoogtepunten van de VI Advent Kalender waren onder meer VI-cadeaupakketten, VI-specials, VI-kleding, VI Travel-vouchers, uitnodigingen om bij liveopnames van VI aanwezig te zijn én als ultieme hoofdprijs een door VI Travel geheel verzorgde voetbalreis voor de topwedstrijd Atlético Madrid - Barcelona op 17 maart.

Deze hoofdprijs ging naar trouwe weekbladabonnee Willy uit Zevenaar. Willy is al sinds de jaren tachtig een vaste lezer van het weekblad. Sindsdien ploft de papieren VI op zijn deurmat in de Gelderse gemeente en slaat hij naar eigen zeggen bijna geen letter over. 'Ik volg al het voetbal, tot het verdriet van mijn vrouw', aldus Willy met een knipoog.

De hoofdprijs is mogelijk gemaakt door VI Travel. Met VI Travel combineren voetbalfans de spanning en opwinding van het live bijwonen van voetbalwedstrijden met de diepgaande inzichten en expertise van Voetbal International. Wil jij ook een voetbalreis bijwonen, bekijk het aanbod op VI Travel.

Bekijk hier al onze video's