Chadli speelt zich ook in de kijker van Saint-Etienne

Saint-Etienne kan aan het rijtje clubs worden toegevoegd dat interesse heeft voor AGOVV-speler Nacer Chadli. De voorzitter van de Franse club bereidt een serieus bod voor.

Chadli speelt zich ook in de kijker van Saint-Etienne

De aanvaller van De Blauwen heeft nog een contract tot medio 2011 en AGOVV Apeldoorn heeft al aangegeven Chadli niet zomaar te laten gaan. De Belg heeft in drie seizoenen voor de Eerstedivisionist negentig wedstrijden gespeeld, daarin scoorde de vleugelspeler 28 keer.

AGOVV heeft zelf inmiddels Michiel Hemmen benaderd. Het contract van de 22-jarige spits van BV Veendam loopt af. Hemmen, die in het verleden ook voor FC Volendam uitkwam, tekent vrijwel zeker een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen. Hemmen moet nog wel een medische keuring ondergaan. De aanvaller speelde tot nog toe 79 duels in het betaalde voetbal, hij maakte daarin achttien doelpunten.

Naar verluidt tekent ook Angelo Martha binnenkort een contract in Apeldoorn. De 28-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van FC Den Bosch. Hij kon bij de Brabanders ook een nieuwe overeenkomst tekenen, maar de verdiensten in Apeldoorn zijn een stuk hoger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen