Oranje arriveert in Duitsland: in dit hotel verblijft de selectie tijdens het EK

Reacties

Het Nederlands elftal is gearriveerd in Duitsland, waar de selectie en staf tijdens het EK 2024 in het Ritz-Carlton Hotel in Wolfsburg verblijven. Ron Vlaar en Jeremain Lens gaven op de social media-kanalen van Oranje een kijkje achter de schermen in de verblijfplaats in Wolfsburg.

Oranje arriveert in Duitsland: in dit hotel verblijft de selectie tijdens het EK
© Pro Shots

Wolfsburg is de thuishaven van het Nederlands elftal tijdens het komende toernooi. De Autostadt ligt centraal tussen Hamburg, Berlijn en Leipzig, waar Oranje de wedstrijden tegen respectievelijk Polen, Frankrijk en Oostenrijk gaat spelen. Oranje arriveerde er dinsdagmiddag.

Klik onder of boven de video om de beelden van de Oranje-spelersbus te bekijken

Vlaar en Lens lopen op de kanalen van de KNVB onder meer door de hal van het hotel en geven een blik op de hotelkamer. Het hotel werd in 2000 geopend en is eigendom van de Volkswagen groep. Er zijn in totaal 147 kamers, 23 suites en een verwarmd buitenzwembad. Het hotel is beloond met vijf sterren.

EK-special!

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.

Het Nederlands elftal traint even verderop in het AOK Stadion, de thuishaven van het vrouwenelftal van VfL Wolfsburg. Oranje is sinds zaterdag 1 juni bij elkaar en daags na de uitzwaaiontmoeting met IJsland die op 10 juni werd gespeeld (4-0) reisde Nederland af naar het Team Base Camp. Daar neemt het intrek in het Ritz-Carlton Hotel.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.