Fenerbahçe-speelsters vol ongeloof na opmerkelijke goal Besiktas

Reacties

Een opmerkelijk doelpunt in de derby tussen de vrouwenteams van Fenerbahçe en Besiktas (3-2) heeft maandagavond het nodige stof doen opwaaien. Besiktas-speelster Donjeta Halilaj scoorde, nadat ze de bal uit de handen van keeper Göknur Güleryüz had gekopt.

Fenerbahçe-speelsters vol ongeloof na opmerkelijke goal Besiktas
© TRT Spor
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Güleryüz maakte zich in de extra tijd klaar om de bal uit te trappen, toen Halilaj achterlangs kwam en de bal met een handigheidje uit haar handen tikte met het hoofd. Vervolgens mikte de Kosovaarse international de bal in het lege doel. Scheidsrechter Asen Albayrak kende tot verbazing van de speelster van Fenerbahçe een doelpunt toe. Protesten tegen die beslissing resulteerden zelfs in een aantal gele kaarten.

Fenerbahçe won de derby ondanks dat late doelpunt met 3-2, maar de club vond het toch nodig om in een statement de rol van de arbitrage te belichten. 'Oneerlijke beslissingen, situaties die wel of geen buitenspel waren… En nog veel meer! Maar als het aankomt op het logo van Fenerbahçe en het Sükrü Saracoglu-stadion, maken tijd, plaats en mannen- of vrouwenteams niet uit', aldus de nummer drie van de Süper Lig.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.