Feyenoord tegen Cillessen en co: welke aanvaller grijpt zijn kans?

ADVERTORIAL – Feyenoord is de laatste traditionele topclub die dit weekend in actie komt. Herpakken de Rotterdammers zich na de nederlaag tegen concurrent PSV? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Feyenoord tegen Cillessen en co: welke aanvaller grijpt zijn kans?

Feyenoord ging in mineur de interlandperiode in. In een bloedstollende topper verloor de ploeg van trainer Arne Slot van koploper PSV (4-3). Dat was de eerste nederlaag van het seizoen voor Feyenoord, dat daarvoor alleen in eigen huis tegen SC Heerenveen een gelijkspel moest toestaan. Slot heeft met name in de voorhoede wat te kiezen. Danilo kreeg in het Philips Stadion opnieuw de voorkeur boven nieuwkomer Santiago Giménez, maar mag de Braziliaan het tegen NEC opnieuw vanaf het begin laten zien?

Odds doelpuntenmakers Feyenoord:
- Santiago Giménez: 2.08
- Danilo: 2.20
- Patrik Walemark: 2.60
- Javairô Dilrosun: 2.60
- Igor Paixão: 2.60
- Alireza Jahanbakhsh: 3.05
- Oussama Idrissi 3.05

Met een achterstand van twee punten op gedeelde koplopers PSV en Ajax is er nog niets verloren voor Feyenoord. Op bezoek bij NEC moet de volgende horde worden genomen. De laatste keer dat de Nijmegenaren te sterk waren voor Feyenoord, was in het seizoen 2015/16. De bezoekers zijn met een quotering van 1.62 favoriet voor de overwinning. Inzetten op een zege met minstens twee goals verschil kan je 2.50 je inleg opleveren.

Aan de zijde van NEC kwam Jasper Cillessen tegen zowel Polen als België niet in actie namens het Nederlands elftal. De doelman keerde deze zomer terug bij zijn oude werkgever en verkeert in goede vorm. Lukt het Cillessen om zijn doel schoon te houden? Dan kun je 7.50 keer je inleg terugverwachten. De odd op het incasseren van maximaal één Feyenoord-doelpunt is 2.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's