Haaland slaat terug: 'Vorig jaar vroeg hij mijn shirt, nu begint hij over me te zingen'

Reacties

Erling Haaland heeft zich bij de 0-2 zege van Manchester City op Chelsea enorm geërgerd aan het gedrag van Chelsea-spelers Enzo Fernández en Marc Cucurella.

Haaland slaat terug: 'Vorig jaar vroeg hij mijn shirt, nu begint hij over me te zingen'
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 2
Manchester City
Manchester City

De trefzekere Haaland speelde tegen Chelsea alweer zijn honderdste wedstrijd voor City. Na afloop kan de Noor dat eigenlijk niet helemaal bevatten. 'De tijd vliegt voorbij. Het is belachelijk hoe snel het is gegaan. Ik ben heel blij, zeker met de overwinning erbij', vertelde hij bij de BBC.

Toch verliep de wedstrijd voor Haaland niet zonder irritaties. De spits was een aantal keer in discussie met Enzo Fernández. 'De hele tijd stampt hij op me, hij duwt me en nog meer van zulke dingen. Niet alleen hij, maar meerdere spelers doen dat. Blijkbaar is dit wat Chelsea doet.'

De strijd met Enzo Fernández was niet de enige vete die Haaland had uit te vechten in Londen. Een maand geleden richtte linksback Marc Cucurella na de eindzege op het EK zijn pijlen op de goalgetter.

Samen met de Spaanse fans zong hij een liedje over hem. ‘Haaland beeft, Cucurella komt eraan’, klonk het toen. Haaland reageerde na de gewonnen wedstrijd gevat op de gebeurtenis. ‘Het is een grappige gozer. Vorig jaar vroeg hij mijn shirt, nu begint hij over me te zingen. Hij kan doen wat hij wil, het maakt me niet zoveel uit.’

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
3
3
0
0
9-2
+7
9
2
Liverpool
3
3
0
0
7-0
+7
9
3
Brighton & Hove Albion
3
2
1
0
6-2
+4
7
4
Arsenal
3
2
1
0
5-1
+4
7
5
Newcastle United
3
2
1
0
4-2
+2
7
* Actueel tot en met 3 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.