Inzet van €1 kan bij zege van Oranje op Oostenrijk €50 opleveren!

ADVERTORIAL - Door het gelijkspel tegen Frankrijk is het Nederlands elftal zo goed als zeker van de knock-out fase van het EK, maar Oostenrijk wacht nog als derde tegenstander. Lukt het Oranje om hen te verslaan? Unibet pakt uit met een speciale welkomstactie!

Inzet van €1 kan bij zege van Oranje op Oostenrijk €50 opleveren!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Het gaat om een erg flinke verhoging. De reguliere odd voor een zege van Oranje is namelijk ongeveer 2.28, waarmee Nederland de favoriet is voor winst in de derde wedstrijd in Groep D. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Oranje boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Het Nederlands elftal heeft na de wedstrijden tegen Polen (2-1 winst) en Frankrijk (0-0) in totaal al vier punten gepakt. Dat zou normaal gesproken genoeg moeten zijn om in ieder geval derde te worden in de groep, maar als er gekke dingen op de andere velden gebeuren weet je het nooit. Een overwinning op Oostenrijk zou een eind maken aan al deze speculaties.

Ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Unibet? Dan kan een overwinning van Nederland in de derde groepswedstrijd veel opleveren! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's