Ueda tegen NEC vastbesloten om 'Japan-vorm' nu ook voor Feyenoord te laten zien

ADVERTORIAL - Feyenoord gaat zaterdagmiddag om 18.45 uur op bezoek bij NEC. Dat is in het bijzonder een belangrijk duel voor Ayase Ueda. De Japanner moet het doorgaans doen met invalbeurten in Rotterdam, maar door de blessure van Santiago Giménez krijgt hij nu zijn kans. Blik vooruit op de wedstrijd tussen NEC en Feyenoord en speel mee met Unibet!

Ueda tegen NEC vastbesloten om 'Japan-vorm' nu ook voor Feyenoord te laten zien
© Pro Shots

Feyenoord gaat zaterdagmiddag om 18.45 uur op bezoek bij NEC. Dat is in het bijzonder een belangrijk duel voor Ayase Ueda. De Japanner moet het doorgaans doen met invalbeurten in Rotterdam, maar door de blessure van Santiago Giménez krijgt hij nu zijn kans. Blik vooruit op de wedstrijd tussen NEC en Feyenoord en speel mee met Unibet!

Zijn cijfers voor Japan zijn indrukwekkend. Al jaren. Maar vooral deze WK-kwalificatiecyclus. Hij probeert zich met Japan te plaatsen voor het WK 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. In die cyclus speelde hij zes wedstrijden, waarin de teller nu op acht goals en twee assists staat. Ueda heeft de afgelopen jaren veelvuldig laten zien een doelpuntenmaker te zijn. Zo maakte hij in zijn laatste seizoen voor Kashima Antlers 14 goals in 23 duels en bij Cercle Brugge was hij goed voor 23 goals in 42 wedstrijden.

Niet voor niets legde Feyenoord medio 2023 liefst acht miljoen euro neer voor de inmiddels 26-jarige Japanner. Toch is er iets geks aan de hand, want in Rotterdam stokte de doelpuntenproductie wat voor Ueda. Niet in de laatste plaats omdat hij met Giménez een geduchte concurrent voor zich heeft. Maar nu doemt er een belangrijke kans op voor Ueda. Giménez ging in het duel met NAC per brancard van het veld en is voorlopig niet inzetbaar.

Ueda op jacht

Ueda viel in tegen NAC en was direct trefzeker. Een goede start van een cruciale periode. Maar het vervolg is minstens zo belangrijk. Daarom hoopt Ueda op bezoek bij NEC zijn neusje voor het doel weer te laten zien. Hij wil zijn 'Japan-vorm' nu ook eens in Rotterdam etaleren. Ueda scoort tegen NEC heeft een quotering van 2.32. Denk je dat hij de eerste doelpuntenmaker is, dan kan dat 5.60 keer je inzet opleveren.

Zo hoopt Ueda niet alleen zijn eigen stijgende lijn door te trekken, maar ook die van Feyenoord. Onder de nieuwe trainer Brian Priske wilde het nog niet erg vlotten. Feyenoord begon de competitie met drie keer puntenverlies in de eerste vier wedstrijden, gevolgd door een pijnlijke 0-4 nederlaag in de Champions League tegen Bayer Leverkusen. Tegen NAC wist Feyenoord weer eens te winnen. Nu volgt met NEC een ploeg die eveneens niet geweldig is gestart.

Weddenschap Quotering
Ueda meer dan 1.5 schoten op doel 2.60
Ueda maakt minstens 2 goals 7.00
Ueda scoort of geeft een assist 1.82

Ueda scoorde eerder tegen NEC

De Nijmegenaren staan op zes punten na zes wedstrijden, terwijl ze vorig seizoen nog knap zesde werden in de Eredivisie. Afgelopen seizoen waren de duels tussen NEC en Feyenoord telkens spannend. De eerste ontmoeting in Rotterdam eindigde in 2-2, mede door een goal van Giménez. Vervolgens won Feyenoord in de beker met 1-0 van NEC en volgde een spektakel in Nijmegen. Daar versloeg Feyenoord de ploeg van Rogier Meijer met 2-3. Ueda werd daar de matchwinner met een goal drie minuten voor tijd.

Winst van NEC heeft een quotering van 6.00. Een gelijkspel staat op 4.50 en met winst van Feyenoord kun je 1.57 keer je inzet terugverdienen.

Wat verwacht jij van het duel tussen NEC en Feyenoord? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's