Wordt Feyenoord tegen NAC opnieuw een doelpuntenfestijn?

ADVERTORIAL - Zondagmiddag om 14.30 uur staan Feyenoord en NAC Breda tegenover elkaar in De Kuip. Voor de ploeg van Brian Priske de uitgelezen mogelijkheid om het goede gevoel terug te krijgen na een beroerde seizoenstart. De Bredanaars bleken de afgelopen edities namelijk telkens kanonnenvoer. Blik vooruit en speel mee met Unibet!

Wordt Feyenoord tegen NAC opnieuw een doelpuntenfestijn?
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
14:30
NAC Breda
NAC Breda

Het zijn uiteraard gigantische schoenen om te vullen, maar tot op heden is het Priske nog niet gelukt om Het Legioen ervan te overtuigen dat hij de geschikte opvolger is van Arne Slot. De man die Feyenoord naar de landstitel, de KNVB-beker en de Conference League-finale leidde, vertrok deze zomer naar Liverpool. Onder Priske is Feyenoord het nieuwe seizoen begonnen met drie keer puntenverlies in de eerste vier Eredivisie-wedstrijden en een afgang in de Champions League.

Feyenoord had donderdag tegen Duits kampioen Bayer Leverkusen weinig in de melk te brokkelen. De geoliede machine van Xabi Alonso stond met rust al met 0-4 voor in Rotterdam en kon in de tweede helft een versnelling terugschakelen. Echt soepel verloopt het voorlopig nog niet voor de Deense trainer, maar het duel met NAC komt op een gelegen moment.

Doelpuntenregen

De vier meest recente ontmoetingen met de ploeg uit Breda werden telkens zeer doelpuntrijk, maar wel in het voordeel van Feyenoord. In het laatste seizoen dat NAC in de Eredivisie speelde voordat het vorig seizoen promoveerde, werd het 4-2 voor Feyenoord in eigen huis, mede door twee goals van Robin van Persie. Op bezoek in Breda werd het 0-4 voor Feyenoord. In 2020 veegde Feyenoord NAC met 7-1 van de mat in de beker en in de zomer van 2022 won Feyenoord met 6-1 in een oefenduel.

Feyenoord hoopt er ook zondag weer lustig op los te scoren. Meer dan 3.5 Feyenoord-goals kan je 2.70 keer je inzet opleveren. Twee doelpunten of meer van Santiago Giménez heeft een quotering van 4.10. Een hattrick van de Mexicaan kan je zelfs 11.00 keer je inzet opleveren. Meer dan 7.5 schoten op doel voor Feyenoord staat op 3.90.

Moeilijk programma

Voor de Rotterdammers is het te hopen dat ze het zelfvertrouwen nog wat kunnen opkrikken, want daarna staat ze een pittig programma te wachten. Na NAC volgen duels met NEC, Girona (CL), FC Twente, Go Ahead Eagles, Benfica (CL), FC Utrecht, Ajax, AZ en Red Bull Salzburg (CL). Feyenoord ging deze speelronde in als de nummer acht van de Eredivisie en hoopt spoedig sprongen te kunnen maken op de ranglijst.

Van de zes wedstrijden die Feyenoord dit seizoen speelde, eindigden er vier in een gelijkspel. Zowel de duels met Willem II, Sparta en FC Groningen eindigden gelijk, als het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, die Feyenoord wel won na strafschoppen. Een gelijkspel tussen Feyenoord en NAC heeft een quotering van 9.50. Winst voor Feyenoord staat op 1.15 en een zege van de uitploeg op 23.00.

Wat verwacht jij van Feyenoord tegen NAC Breda? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's