Is Cody Gakpo de Oranje-aanvaller die opstaat tegen Oostenrijk?

ADVERTORIAL - In een verbluffend decor in Berlijn speelt het Nederlands elftal vanavond zijn laatste groepswedstrijd. Tegen Oostenrijk hoopt Oranje een zo goed mogelijk uitgangspositie te creëren voor de knock-outfase. TOTO pakt uit met verschillende verhoogde quoteringen!

Is Cody Gakpo de Oranje-aanvaller die opstaat tegen Oostenrijk?
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

Een van de verhoogde noteringen die in het oog springt is de Lekker Man! Onder die noemer heeft TOTO de quotering voor 1 of meer schoten op doel van Cody Gakpo verhoogd naar 2.00. Deze speciale notering is voor alle TOTO-spelers beschikbaar. De maximale inzet bij deze weddenschap is 20 euro.

Gakpo liet zich in de eerste groepswedstrijd tegen Polen al zien. Hij was op 16 juni in Hamburg volgens velen de meest dreigende aanvaller aan Oranje-zijde. Gakpo maakte met een van richting veranderd schot de 1-1, wat voor de linksbuiten van Liverpool alweer zijn tiende doelpunt bij de nationale ploeg was. In die wedstrijd die Oranje met 1-2 won, ondernam Gakpo 5 doelpogingen, waaronder 2 schoten op doel. Tegen Frankrijk kwam Gakpo tot 1 schot op doel.

TOTO pakt voor de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal uit met meer dan een handvol Specials. Zo zijn er drie Goalgetter Boosts met een Oranje-speler in de schijnwerpers. De quotering voor 2 of meer schoten op doel van Memphis Depay is verhoogd naar 3.70. Voor Cody Gakpo scoort van buiten het zestienmetergebied wordt een speciale notering van 14.00 aangeboden. Inzetten op 1 of meer kopballen op doel van Virgil van Dijk kan 4.50 keer de inleg opleveren.

TOTO EK Picks

- Nederland wint zonder tegendoelpunt: 3.20
- Nederland wint & Cody Gakpo scoort: 4.60
- Wout Weghorst scoort in de tweede helft: 5.25
- Nederland wint beide helften: 6.00
- Memphis Depay & Cody Gakpo samen 5 of meer schoten op doel: 20.00

Vroege uitbetaling
Zie jij het Nederlands elftal vanavond winnen van Oostenrijk en wil jij daar op inzetten? Een voorsprong van twee goals van de ploeg van Ronald Koeman kan dan genoeg zijn. Dat heeft alles te maken met de vroege uitbetaling, die nieuw is in het aanbod van TOTO. Heb jij op een overwinning van een van de twee teams ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat de ploeg naar keuze een voorsprong van twee doelpunten verschil pakt. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is wat er in het restant gebeurt. Deze optie geldt voor de wedoptie Resultaat.

De quotering voor een zege van het Nederlands elftal op Oostenrijk is op het moment van schrijven 2.12.

Wil jij met extra spanning genieten van de kraker in Berlijn? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's