Mourinho ziet eigen rol in Spaans EK-succes

Reacties

José Mourinho heeft op ludieke wijze gereageerd op de EK-overwinning van Spanje. In een bericht op Instagram licht hij zijn eigen rol uit.

Mourinho ziet eigen rol in Spaans EK-succes
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Nacho Fernández, aanvoerder en winnaar van de Champions League, Álvaro Morata, aanvoerder en winnaar van het EK', begint The Special One. Mourinho was tussen 2010 en 2013 trainer van Real Madrid. 'Felicitaties aan hen en aan de trainer die ze liet debuteren toen ze nog maar kinderen in de jeugdopleiding waren', aldus de Portugese trainer, die nog een aantal lachende emoji’s achter de zin plaatste. Morata debuteerde op 12 december 2010 bij Real, Nacho op 23 april 2011.

Toch uitte Mourinho ook wat kritiek op zichzelf. 'Diezelfde trainer zag niet dat hij Dani Carvajal ook had moeten laten debuteren.' Carvajal debuteerde pas in 2013, onder Carlo Ancelotti.

De nieuwe trainer van Fenerbahçe sloot af met felicitaties aan de Spaanse oefenmeester Luis de la Fuente. 'Het beste team heeft gewonnen', stelt Mourinho. Morata kon de boodschap van zijn ex-trainer wel waarderen. 'Dankjewel', schreef hij in de reacties.

Bekijk hier al onze video's
Meer Spanje
Meer over Spanje
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.