Nu 50x je inleg als Nederland de finale haalt!

ADVERTORIAL - Nog maar twee hordes is het Nederlands elftal verwijderd van de Europese titel. Oranje kan zich woensdagavond in een ongetwijfeld kolkend Signal Iduna Park ten koste van Engeland plaatsen voor de EK-finale. Unibet pakt voor die kraker uit met een heerlijke welkomstactie!

Nu 50x je inleg als Nederland de finale haalt!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Engeland
Engeland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Nederland haalt de finale. Voor de weddenschap is dus niet per se winst in reguliere speeltijd nodig. Wint Nederland na verlenging of strafschoppen, dan is het bij deze weddenschap ook raak voor jou. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en kies de Nederland - Engeland boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland bereikt de volgende ronde en vink de Uniboost aan in je betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Let op: kies de weddenschap 'bereikt volgende ronde'.

Wat was het zaterdag een prachtige dag voor de Oranje-supporters die aanwezig waren in Berlijn. In de kwartfinale rekende het team van Ronald Koeman dankzij een knappe comeback af met Turkije. Na afloop ging het over de krachtige kopbal van Stefan de Vrij, de indrukwekkende invalbeurten van Micky van de Ven en Wout Weghorst en de strijdlust waarmee de voorsprong over de streep werd getrokken. Dit Oranje heeft in de knock-outfase tegen Roemenië en Turken harten veroverd en kan daar woensdagavond mee doorgaan in Dortmund, waar Die Gelbe Wand tegen Engeland oranje zal kleuren.

Is jouw vertrouwen in het Nederlands elftal gegroeid? Dan is deze welkomstactie (24+) een fraaie kans! Meespelen kan hier.

Golden Goal met prijzenpot van 50.000 euro
Unibet biedt nog veel meer moois aan bij wat een prachtige halve finale belooft te worden. Bij de Golden Goal-actie is de prijzenpot verhoogd tot liefst 50.000 euro. Ben jij 24 jaar of ouder en speler bij Unibet? Dan kun jij bij deze actie gratis een voorspelling doen en zo een gooi doen naar de prijzen. Voorspel de eerste doelpuntenmaker bij Nederland - Engeland en in welke minuut dat doelpunt valt. Heb jij beide goed, dan ben jij de winnaar. Indien er meer dan één winnaar is, wordt de prijzenpot verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspellingen deden. De prijzenpot bedraagt nu dus 50.000 euro! Voorspellen kan via deze link.

Geniet met extra spanning van de kraker Nederland - Engeland door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's