Slot zal kansen ruiken tegen gehavend Arsenal

ADVERTORIAL – Een week na de overwinning in eigen huis op Chelsea wacht voor Liverpool zondagmiddag een volgende topper in de Premier League. De ploeg van Arne Slot neemt het in het Emirates Stadium op tegen Arsenal. Blik vooruit op deze kraker en speel mee bij TOTO!

Slot zal kansen ruiken tegen gehavend Arsenal
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Waar Liverpool vorig weekend met 2-1 won van een directe concurrent, incasseerde Arsenal juist een dreun. The Gunners verloren mede door een assist en een goal van Justin Kluivert met 2-0 bij AFC Bournemouth. Aan die nederlaag lag een rode kaart voor William Saliba ten grondslag. De Fransman werd al in de eerste helft van het veld gestuurd voor een overtreding op de doorgebroken Evanilson. Arsenal-supporters waren zich ongetwijfeld direct bewust van de consequenties: Saliba zou vanwege een schorsing de ontmoeting met Liverpool moeten missen.

Saliba is niet de enige afwezige bij Arsenal. De grote zomeraankoop Riccardo Calafiori liep dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk een knieblessure op. In die wedstrijd moest Mikel Arteta smaakmakers Martin Ødegaard en Bukayo Saka al missen vanwege fysieke problemen.

Liverpool lijkt Arsenal dus op een goed moment te treffen. The Reds tankten woensdagavond nog wat vertrouwen door in de Champions League met 0-1 te winnen bij RB Leipzig. Dat was voor de mannen van Slot alweer de achtste zege op rij. Denk jij dat er een negende overwinning op rij komt? De notering voor een zege van Liverpool is 2.95. Wint Liverpool, dan heeft het in de Premier League al een voorsprong van zeven punten op de concurrent uit Noord-Londen.

Op Anfield groeide tegen Chelsea middenvelder Curtis Jones op aangeven van Mohamed Salah uit tot de matchwinner. Salah had het eerste Liverpool-doelpunt in die wedstrijd gemaakt vanaf de strafschopstip, wat alweer zijn vijfde goal van het seizoen was in de competitie. De rechtsbuiten is kijkend naar de quoteringen ook de favoriet aan Liverpool-zijde om te scoren tegen Arsenal. Bekijk hieronder een selectie met noteringen voor Doelpuntenmakers.

- Kai Havertz: 3.50
- Leandro Trossard: 3.80
- Gabriel Martinelli: 4.00

- Mohamed Salah: 2.90
- Luis Díaz: 4.00
- Cody Gakpo: 4.25

Winnen in het Emirates Stadium is in dit Premier League-seizoen nog geen uitploeg gelukt. Vorig seizoen ging Arsenal in de competitie in eigen huis slechts twee keer onderuit, tegen West Ham United en Aston Villa. Met een quotering van 2.45 voor een overwinning is Arsenal ondanks de afwezigen toch nog licht de favoriet in deze kraker.

Geniet met extra spanning van de topper Arsenal – Liverpool door mee te spelen bij TOTO. Bekijk hier het uitgebreide aanbod en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's