Speciale odd: 8.50 voor Xavi Simons als eerste doelpuntenmaker

ADVERTORIAL – PSV kan de koppositie in de Eredivisie vanavond overnemen van Ajax door te winnen van FC Volendam. Wat verwacht jij van de wedstrijd, wie steelt de show in Eindhoven? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Speciale odd: 8.50 voor Xavi Simons als eerste doelpuntenmaker
© Pro Shots

PSV denderde zondagmiddag in Rotterdam over Excelsior heen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij wist in de tweede helft de ruimtes makkelijk te vinden en liep uit naar een 1-6 overwinning, mede dankzij twee goals van Xavi Simons. Niet alleen heeft de titelkandidaat met negen punten uit drie wedstrijden als het gaat om punten de volle buit. Ook het doelsaldo van PSV is al indrukwekkend, met maar liefst vijftien goals voor en vier tegen. De uitdager van Ajax heeft dus gemiddeld vijf keer per wedstrijd gescoord in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De odd voor een volgende zege van PSV is 1.12 en de quotering voor een zege met minstens twee goals verschil is 1.22. Voor een overwinning met een marge van minstens drie goals is de quotering al 1.60.

Zoals aangestipt stal Simons tegen Excelsior de show. De negentienjarige aanwinst toonde zijn klasse en staat na drie optredens in de Eredivisie al op vier goals. Unibet heeft met een speciale Boosted Odd ingespeeld op het sterke spel van Simons. De quotering voor de aanvallende middenvelder als eerste doelpuntenmaker tegen Volendam is verhoogd naar maar liefst 8.50.

Simons is niet alleen de clubtopscorer van PSV, hij is ook een van de topscorers van de Eredivisie. Dat het toptalent niet aarzelt als hij een kans krijgt, blijkt wel uit het aantal doelpogingen. Simons heeft al tien doelpogingen ondernomen. Bij PSV heeft alleen Cody Gakpo (13 doelpogingen) het doel van de tegenstander vaker onder vuur genomen. De odd voor een goal van de linksbuiten tegen Volendam is 1.62.

Doelpuntenmakers PSV:
- Carlos Vinícius: 1.47
- Cody Gakpo: 1.62
- Ismael Saibari: 1.67
- Guus Til: 1.72
- Johan Bakayoko: 2.08
- Joey Veerman: 2.18
- Xavi Simons: 2.30

Voor Joey Veerman is Volendam-thuis natuurlijk een wedstrijd met een speciaal tintje. De Volendamse spelmaker van PSV herpakte zich zondag na een zwak optreden in de return tegen Rangers FC. Veerman scoorde en was vanuit zijn favoriete rol als nummer 8 weer belangrijk met het creëren van kansen. Van alle spelers die dit Eredivisie-seizoen minstens honderd minuten gespeeld hebben, hebben er maar twee per negentig minuten vaker een kans gecreëerd. Denk jij dat Veerman tegen Volendam kan opvallen door te scoren? De odd daarvoor is 2.18.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's