Twee twijfelgevallen bij FC Twente: 'Afwachten hoe fit ze zijn'

Reacties

FC Twente kent twee twijfelgevallen voor de bekerwedstrijd tegen PSV van woensdagavond. Mees Hilgers en Naci Ünüvar kunnen mogelijk niet spelen, aldus trainer Joseph Oosting.

Twee twijfelgevallen bij FC Twente: 'Afwachten hoe fit ze zijn'
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Twente
FC Twente

Hilgers is niet ongeschonden uit het duel met AZ van afgelopen weekend gekomen. 'Mees is ziek en Naci heeft wat last van zijn enkel. We moeten even afwachten hoe fit ze zijn', vertelde trainer Oosting via de clubkanalen van Twente. 

Twente heeft de wind in de zeilen en hoopt na AZ ook PSV te verslaan. 'We zullen een plan smeden om een ronde verder te komen', aldus Oosting. 'Daarbij moeten we het PSV zo moeilijk mogelijk maken. We kijken naar PSV, zij zijn een topploeg in Nederland en hebben niet voor niets alles gewonnen, maar zeker ook naar onze kracht, naar onze manier van voetballen. Je weet dat het lastig wordt als je naar PSV moet, maar je moet geloof hebben. Wij hebben vertrouwen in een goede afloop als wij voor elkaar krijgen wat we willen.'

PSV - FC Twente zou eigenlijk eind december worden gespeeld, maar werd vanwege hevige regenval uitgesteld. De winnaar speelt op 24 januari de achtste finale uit bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.