Uitzichtloze situatie Perez bij Ajax ten einde

Kenneth Perez en Ajax hebben een oplossing gevonden voor de uitzichtloze situatie van de Deen bij de Amsterdamse club. Het contract is per direct ontbonden.

Uitzichtloze situatie Perez bij Ajax ten einde

In Amsterdam had Perez geen toekomst meer nadat trainer Marco van Basten hem had verwezen naar de beloften. Een poging via arbitrage een plek in de A-selectie af te dingen, eindigde voor de Deen in een teleurstelling.

Na de uitspraak van de arbitragecommissie van afgelopen maandag moest Perez zijn opties nog een op een rijtje zetten. De aanvallende middenvelder zag het niet zitten in Amsterdam te blijven en zijn dagen de slijten bij de beloftes.

De ontbinding van zijn contract bleek de beste oplossing voor alle partijen. 'We hebben elkaar zojuist de hand geschud', reageerde manager technische zaken Danny Blind. 'We denken dat het voor Ajax en Kenneth goed is dat de vervelende situatie achter de rug is.'

De ontbinding van het contract biedt Perez de gelegenheid een nieuwe club te vinden, ook na het sluiten van de transfermarkt. 'Ik ga me nu richten op mijn toekomst', aldus Perez over het afscheid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen