Yildirim tekent na lange zoektocht bij Kasimpasa

Ugur Yildirim heeft een nieuwe club gevonden. Na mislukte stages in Engeland en Azerbeidzjan tekende de enkelvoudig Nederlands international een contract bij de Turkse tweededivisieclub Kasimpasa.

Yildirim tekent na lange zoektocht bij Kasimpasa

De voormalig voetballer van SC Heerenveen was de afgelopen maanden op proef bij Blackburn Rovers, Plymouth Argyle, Watford en Neftchi Bakoe. Maar tot een contract kwam het niet. Kasimpasa is nu zijn nieuwe club. Yildirim heeft er een goed gevoel bij.

'Ik weet: nóg een keer een verkeerde keuze en het is gedaan met mijn carrière', zegt Yildirim in De Pers. 'Om goed te presteren heb ik rust nodig. Daarom heb ik me goed laten voorlichten van verscheidene kanten. Als deze club kampioen wordt, speel ik volgend jaar al in de hoogste divisie. Dat is precies de impuls die ik nodig heb.'

In de zomer van 2007 stapte Yildirim over van Heerenveen naar Gaziantepspor, maar aan het begin van 2008 verliet hij de club nadat hij maanden geen salaris had ontvangen. Sivasspor was zijn nieuwe club, daar vertrok Yildirim afgelopen zomer vanwege het ontbreken van sportief perspectief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen