Zelfs de beste tennisser van de wereld laat zich inspireren door Jude Bellingham

Reacties

Jude Bellingham kent een flitsend begin van zijn Real Madrid-avontuur, met vijf doelpunten uit zijn eerste vier wedstrijden. De fanschare van de Engelsman kent inmiddels al grote namen.

Zelfs de beste tennisser van de wereld laat zich inspireren door Jude Bellingham
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Carlos Alcaraz, op het moment de nummer één op de mondiale tennisranking, plaatste zich met een overtuigende zege op Alexander Zverev voor de halve finale van de US Open. De Spaanse tennisser vierde dat op de manier waarop Bellingham zijn doelpunten altijd viert: met de armen gespreid en de lucht in. Alcaraz vroeg op social media ook de aandacht van de Real Madrid-middenvelder.

Met succes, want Bellingham reageerde al snel. 'Wat een machine! Ga zo door, maat', schreef de Engelsman.

Alcaraz is een uitgesproken supporter van Real Madrid en sprak al eerder zijn bewondering uit voor Bellingham. 'Ik ben heel blij om hem voor Real te zien spelen', zei de twintigjarige Alcaraz. 'Hij is een zeer getalenteerde speler, nu al een van de beste spelers ter wereld. Ik heb ook goed contact met hem. Naast een geweldige speler is hij ook een geweldig persoon.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.