Zidane bij presentatie Mbappé, 100 duizend mensen in de wachtrij

Reacties

Kylian Mbappé is nu al ongekend populair in Madrid. De wachtrij voor zijn presentatie, komende dinsdagochtend, bestaat al uit ruim honderdduizend mensen. Wie zeker lijkt van zijn aanwezigheid is Zinedine Zidane.

Zidane bij presentatie Mbappé, 100 duizend mensen in de wachtrij
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De wachtrij zal in etappes leegstromen. Deze vrijdag kunnen clubleden hun kaartjes claimen, terwijl andere fans later dit weekend aan de beurt zijn. Hoewel ze niets kosten, werkt Real Madrid volgens Spaanse media met toegangsbewijzen omdat er anders teveel mensen op de presentatie van Mbappé af zouden komen om de veiligheid te kunnen garanderen.

Het lijkt de drukstbezochte presentatie van een voetballer ooit te worden. Nu is dat nog die van Cristiano Ronaldo in hetzelfde Estadio Santiago Bernabéu, in 2009. Toen waren er 75 duizend fans, nu is er nog plek voor 10 duizend meer.

Real Madrid haalt alles uit de kast: de presentatie zal volgens AS aangekleed worden met livemuziek, een 360 graden-scherm en een onthaal door een clublegende. Dat zal Mbappé's landgenoot Zidane zijn, schrijft Relevo.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.