Zoon van overleden Reyes tekent eerste profcontract bij Real Madrid

Reacties

Voor José Reyes gaat zijn profcarrière nu echt beginnen. De zestienjarige aanvaller heeft bij Real Madrid zijn handtekening gezet onder zijn eerste contract als professional.

Zoon van overleden Reyes tekent eerste profcontract bij Real Madrid
© Pro Shots

De zoon van de in 2019 overleden José Antonio Reyes staat te boek als groot talent. Hij maakte kort na de dood van zijn vader de overstap van Leganés naar Real en speelt daar nu bij de Onder-19. Het eerste serieuze contract is een volgende blijk van vertrouwen vanuit De Koninklijke voor de jongeling. De jonge Reyes is ook al Spaans jeugdinternational.

Met optredens in het eerste elftal van Real zou de rechtspoot die meestal vanaf links speelt in de voetsporen van zijn vader kunnen treden. De verongelukte Reyes speelde in het seizoen 2006/07 voor de Spaanse grootmacht, die hem toen huurde van Arsenal. De Londenaren hadden de Andalusiër begin 2004 al weggekocht bij Sevilla.

José Antonio Reyes kwam om het leven bij een auto-ongeluk. De 21-voudig international had een halfjaar daarvoor besloten om te gaan afbouwen bij Extremadura.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.