Burnley doet weer van zich spreken: aanwinst duikt op bij Barbie

Reacties

De media-afdeling van Burnley heeft zich woensdag weer van een creatieve kant laten zien. De Premier League-club heeft dit keer een nieuwe aanwinst gepresenteerd in een filmpje met Barbie, gespeeld door actrice Margot Robbie.

Burnley doet weer van zich spreken: aanwinst duikt op bij Barbie
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Burnley blinkt deze zomer uit op sociale media door het produceren van originele aankondigingsfilmpjes voor nieuwe spelers. Zo werd onlangs de Noor Sander Berge gepresenteerd aan de hand van een scène uit de film The Pink Panther.

Andere aanwinsten schitterden in scènes van onder andere de Teletubbies en Back To The Future. Nu is Barbie ingezet door Burnley. In een filmpje met onder anderen Margot Robbie (als Barbie) en Ryan Gosling (als Ken) duikt opeens Aaron Ramsey op, overigens niet te verwarren met de voormalig speler van onder andere Arsenal en Juventus met dezelfde naam.

De twintigjarige Engelsman maakt de overstap van Aston Villa, waar de aanvallende middenvelder voor de beloften uitkwam. Burnley betaalt naar verluidt zestien miljoen euro voor Ramsey, die één keer in de hoofdmacht van Villa speelde. De jeugdinternational speelde eerder op huurbasis voor Norwich City en Middlesbrough.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.