De Ligt en co schitteren in Lederhosen bij bier-shoot Bayern

Reacties

De selectie van Bayern München heeft traditiegetrouw weer deelgenomen aan de jaarlijkse fotoshoot van het biermerk Paulaner. Matthijs de Ligt en zijn teamgenoten hebben de Lederhosen aangetrokken om de sponsor weer tevreden te stellen.

De Ligt en co schitteren in Lederhosen bij bier-shoot Bayern
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern München en de Duitse bierbrouwerij Paulaner, met hoofdzetel in München, zijn al sinds jaar en dag aan elkaar verbonden. Om deze samenwerking te vieren, schitterde de Bayern-selectie ook dit jaar weer in de jaarlijkse shoot.

Onder anderen Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch waren te zien op de foto's met een glas bier in hun hand, terwijl Noussair Mazraoui juist de enige op de teamfoto was zonder glas. Uiteraard ook echte Duitsers als Thomas Tuchel, Manuel Neuer en Serge Gnabry waren niet vies van een biertje. Alleen Harry Kane miste de shoot. Hij was aanwezig bij de geboorte van zijn vierde kind. Het is hem vergeven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.