Lok tekent voor anderhalf jaar bij NAC

Cees Lok heeft bij NAC Breda een contract getekend voor anderhalf jaar. De trainer vertrok twee weken geleden halsoverkop uit Nijmegen. Hij wordt in Breda de opvolger van de ontslagen Ton Lokhoff.

Lok tekent voor anderhalf jaar bij NAC

De tegenvallende prestaties kostten Lokhoff de kop. Afgelopen vrijdag werd de trainer aan de kant gezet. Ook zijn assistent Nico van Zoghel diende te vertrekken.

Het ontslag van Lokhoff hing al een tijdje in de lucht. Verhalen deden de ronde dat Ruud Brood zijn opvolger zou worden. Brood is coach bij Helmond Sport, maar staat onder contract bij NAC.

Verassend is de keuze van NAC op Lok gevallen. De coach zat sinds twee weken zonder club nadat hij geheel onverwacht zijn vertrek aankondigde bij NEC. Club en spelers moesten het doen met een korte verklaring tijdens de kerstborrel. Het vertrek van Lok is sindsdien in nevelen gehuld.

'Wij zijn zéér verheugd dat we op korte termijn overeenstemming hebben bereikt met Cees Lok als nieuwe trainer van NAC', aldus voorzitter Willem van der Hoeven. Met Lokhoff is afgesproken een periode van bezinning in acht te nemen. NAC wil de ontslagen trainer graag in een andere functie voor de club behouden.

Bekijk hier al onze video's