Lokale krant verwacht sterke United-opstelling tegen Twente

Reacties

In de woensdageditie van stadskrant Manchester Evening News doet de sportredactie een gok naar de opstelling van United voor het Europa League-duel met FC Twente. Ze verwachten een herkenbaar elftal vol sterren.

Lokale krant verwacht sterke United-opstelling tegen Twente
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
21:00
FC Twente
FC Twente

Manager Erik ten Hag zou van de gelegenheid gebruik willen maken om spelers die recent geblesseerd waren (Rasmus Højlund, Mason Mount) en spelers die nog niet zo lang bij de club zijn (Manuel Ugarte) vanaf het begin te laten spelen. Behalve voormalig Vitessenaar Mount zijn er met André Onana, Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt nog drie spelers (allen ex-Ajax) met een verleden in de Eredivisie in de vermoedelijke opstelling.

De voorhoede zou naast Højlund bestaan uit Alejandro Garnacho en Marcus Rashford, wiens meespelen Ten Hag afgelopen weekend reeds bevestigde. Op het middenveld worden Ugarte en Mount volgens de krant geflankeerd door Casemiro. Achterin heeft Onana behalve Mazraoui en De Ligt ook Harry Maguire en Harry Amass voor zich. Amass, een zeventienjarige linksback, is de enige naam in de voorspelde startelf die niet meteen belletjes zal doen rinkelen bij de gemiddelde voetbalfan.

Vermoedelijke opstelling Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Maguire, Amass; Casemiro, Ugarte, Mount; Garnacho, Højlund, Rashford

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.