Melo haalt uit naar Mbappé na oude uitspraken over Zuid-Amerika

Reacties

De opmerking van Kylian Mbappé dat het Europese voetbal veel hoger aangeschreven staat dan het Zuid-Amerikaanse voetbal, die hij al ruim anderhalf jaar geleden deed, zit Felipe Melo nog altijd dwars. Volgens de Braziliaan moet Mbappé zijn mond houden.

Melo haalt uit naar Mbappé na oude uitspraken over Zuid-Amerika
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Het voordeel dat men in Europa heeft is dat we steeds tegen elkaar spelen en de wedstrijden van hoog niveau zijn. Argentinië en Brazilië hebben die competitie in Zuid-Amerika niet. Het voetbal daar is niet zo ontwikkeld als in Europa, daarom zijn de meeste recente WK-winnaars Europeanen', zei Mbappé al in het voorjaar van 2022 bij TNT Sports.

Melo (40), 22-voudig international van Brazilië, heeft daar nog wel iets over te zeggen. 'Kylian Mbappé is een idioot', zei Melo op Twitch. 'Hij scoorde drie keer in de WK-finale, maar Argentinië werd kampioen en Messi werd de beste ter wereld. Hij moet nog veel leren en kan geen onzin praten over het Zuid-Amerikaanse voetbal. Hij zal drie of vier Ballon d'Ors winnen, maar hij moet zijn mond houden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.