Ohio lacht om misser Babadi bij Jong Oranje: 'Hoe mis je dat?'

Reacties

Noah Ohio kan het eigenlijk ook niet geloven dat hij geen assist achter zijn naam heeft staan na het duel van Jong Oranje met Jong Noord-Macedonië. De aanvaller van Standard Luik hielp Isaac Babadi aan een enorme kans, maar zag de PSV'er missen.

Ohio lacht om misser Babadi bij Jong Oranje: 'Hoe mis je dat?'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Er waren veel lachende gezichten bij Jong Oranje na de 0-2 zege in Skopje. Ohio was goed gestemd toen hij een interview gaf aan ESPN. Al snel ging het over de misser van Babadi. De beelden flitsten nog eens voorbij. Te zien was hoe de aanvallende middenvelder na een mooie pass van Ohio van dichtbij hoog over schoot, zonder dat hij nog een verdediger voor zich had.

Ohio kon zijn lach niet inhouden. 'Haha ja, ik hem heb gesproken. Ik weet niet hoe hij die niet op goal heeft geschoten', zei de aanvaller die zelf in de 68ste minuut de ban brak. Wat Ohio tegen Babadi zei? '"Hoe mis je dat?" Hij had alle tijd! Maar Isaac is mijn maatje', reageerde de voormalige jeugdspeler van onder meer Manchester United, Manchester City en RB Leipzig.

Ohio speelde dinsdag pas zijn tweede wedstrijd voor Jong Oranje. Lees hieronder het verslag van dat duel met Jong Noord-Macedonië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.