Rolling Stones gebruiken Barça-shirt in El Clásico voor albumrelease

Reacties

Barcelona zal op 29 oktober met een opvallende shirtsponsor verschijnen. Tijdens El Clásico zullen namelijk de Rolling Stones op het tenue van de Catalanen prijken. Dit als gevolg van een samenwerking met Spotify.

Rolling Stones gebruiken Barça-shirt in El Clásico voor albumrelease
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De streamingsdienst is de hoofdsponsor van de Spaanse topclub. In het contract heeft het merk diverse mogelijkheden laten opnemen, waaronder een kans op unieke shirts tijdens de strijd met aartsrivaal Real Madrid. Volgens RAC1 gaan mede daarom de Rolling Stones het shirt van Barça in die wedstrijd versieren.

Het is niet de eerste keer dat een artiest het shirt van Barça kleur geeft. Eerder stond ook Drake al op het blaugrana. Hij werd door Spotify op het tenue gezet om zijn aantal streams te vieren. De rapper behaalde vijftig miljard streams via het platform, waarna hij gevierd werd op het shirt van de Catalanen.

De aankondiging van de Rolling Stones valt samen met de komst van hun nieuwe album. Voor het eerst in achttien jaar zal de illustere band een albumrelease doen. Volgens het Spaanse medium wordt het shirt van Barça gebruikt als publiciteitstrekker.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.