Ronaldo kan het niet laten: gebaren naar Saoedische Messi-fans

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft op geheel eigen wijze de supporters van Al-Ettifaq het zwijgen opgelegd. De Portugees kon het niet laten te laten zien dat hij het toezingen van Lionel Messi wel gehoord had.

Ronaldo kan het niet laten: gebaren naar Saoedische Messi-fans
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo stond dinsdag met zijn Al-Nassr tegenover het Al-Ettifaq van onder anderen Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum en coach Steven Gerrard. Supporters van Al-Ettifaq probeerden de 38-jarige aanvaller te provoceren. 'Messi, Messi, Messi', klonk het regelmatig vanuit de groep uitsupporters.

Kort nadat Sadio Mané in de verlenging Al-Nassr op voorsprong had gezet, richtte Ronaldo zich tot de supporters die zongen over zijn Argentijnse generatiegenoot tegen wie hij zo vaak streed. De routinier deed zijn vinger voor zijn mond en gebaarde daarna naar de groep rustig te doen. Hij beeldde ook nog even de tussenstand uit: 1-0.

Al-Nassr trok die voorsprong over de streep. Ronaldo speelde 120 minuten, net als Wijnaldum.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.