Uniek kerstdiner: 27 Nederlandse mascottes met elkaar aan tafel

Reacties

Een initiatief van PSV-mascotte Phoxy heeft maandagavond wel heel bijzondere plaatjes opgeleverd vanuit het Philips Stadion. Nederlandse voetbalclubs verbroederden tijdens een speciaal kerstdiner voor mascottes.

Uniek kerstdiner: 27 Nederlandse mascottes met elkaar aan tafel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Phoxy nodigde alle mascottes uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie uit voor een speciale avond in het stadion van PSV. De opkomst was groot. In totaal schoven liefst 27 mascottes aan bij het diner. Na een rondleiding en even een balletje trappen op het veld van de Eredivisie-koploper, was het etenstijd.

De deelnemende clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie wilden laten zien dat rivaliteit alleen iets is voor binnen de lijnen, voor tijdens de wedstrijd. Met deze speciale actie werd bij het ingaan van de feestdagen gepleit voor verbroedering. Laten we hopen dat de stemming tijdens het diner net zo goed was als de vrolijke gezichtsuitdrukkingen van de mascottes doen vermoeden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.