Evenepoel toont na etappe dat hij zijn voetbalkunsten nog heeft

Reacties

De talenten op de wereld zijn niet eerlijk verdeeld. De Belg Remco Evenepoel maakte inmiddels wereldwijd naam als een voortreffelijk wielrenner, maar hij was ook een uitzonderlijk voetbaltalent, vlak na een etappe liet hij dat nog eens zien.

Evenepoel toont na etappe dat hij zijn voetbalkunsten nog heeft
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Evenepoel werd op zijn vijfde al opgepikt door Anderlecht en verruilde de Belgische recordkampioen enkele jaren later voor PSV. Uiteindelijk koos Evenepoel ervoor om zich op het wielrennen te storten, maar als er een bal in de buurt is weet hij zich niet te beheersen. Vlak na een etappe in de ronde van Spanje kreeg hij er een voor zijn voeten en liet hij een fraai staaltje techniek zien.

Evenepoel sloot de etappe van donderdag af als derde in het klassement, zijn begeleiders zullen blij zijn dat hij niks afscheurde bij zijn staaltje voetbaltovenarij. De 23-jarige toprenner heeft nog acht etappes om de twee mannen boven hem in het klassement in te halen en zijn titel in deze wedstrijd te prolongeren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.