Koeman richt dankwoord aan spelers, staf en fans: 'Oranje weer op de kaart gezet'

Reacties

Bondscoach Ronald Koeman heeft via social media een streep gezet onder het EK. Nederland werd woensdag in de halve finale uitgeschakeld na een late goal van Engeland.

Koeman richt dankwoord aan spelers, staf en fans: 'Oranje weer op de kaart gezet'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Engeland
Engeland

'Ons avontuur is gisteravond in de halve finale pijnlijk tot een einde gekomen, in een wedstrijd waarin door ons team alles is gegeven. Ik ben trots op deze geweldige groep spelers en staf, die met enorme toewijding met elkaar aan de slag zijn gegaan', schrijft Koeman een dag na de uitschakeling op X.

De bondscoach richt zich vervolgens ook tot de fans, die indruk maakten tijdens het EK in Duitsland. 'Ook de support van alle Oranje-fans was ongeëvenaard en overweldigend: waar we ook kwamen, zij kleurden de speelsteden oranje. Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie reis, we hebben laten zien wie we zijn en Nederland weer op de kaart gezet.'

De internationals van Oranje kunnen nu genieten van een korte vakantie, voordat het seizoen met de clubs weer begint. Het Nederlands elftal komt in september weer bij elkaar voor de eerste groepswedstrijden in de Nations League. Bosnië-Herzegovina (7 september) en EK-gastland Duitsland (10 september) zijn de eerste tegenstanders.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Engeland
Meer over Engeland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.