Strafschop kost verdediger contract: 'We wensen hem geen succes in de toekomst'

Reacties

Het is niet geheel onbekend dat de voetbalbestuurders in Griekenland grillig kunnen zijn. Maar Volos-voorzitter Achillea Beo heeft het wel heel bont gemaakt na een nederlaag tegen AEK Athene.

Strafschop kost verdediger contract: 'We wensen hem geen succes in de toekomst'
© Screenshot YouTube
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na de 2-3-thuisnederlaag tegen AEK Athene van afgelopen zondag werd Dominik Kruzliak door de preses op staande voet ontslagen met een wel heel bizarre reden. De 27-jarige centrale verdediger had namelijk in blessuretijd met een handsbal een strafschop veroorzaakt. De voorzitter kon de nederlaag niet verkroppen en stuurde de verdediger zonder pardon de laan uit.

Ook het bericht op de website laat aan duidelijkheid niets te wensen over. 'We wensen hem geen succes in de toekomst, maar we zullen hem zeker herinneren', schrijft de club over het gedwongen vertrek van Kruzliak.

Kruzliak, die pas drie weken onder contract stond in Griekenland na zijn overstap van DAC 1904 Dunajská Streda uit zijn vaderland, moest na zijn rode kaart toezien hoe Nordin Amrabat in blessuretijd zijn werkgever aan de zege hielp. Vanaf elf meter bleef de oudere broer van Manchester United-middenvelder Soufyan ijzig kalm in de Griekse heksenketel.

Het geval van Kruzliak zou overigens niet op zichzelf staan. Op X reageerde Jakub Kuzdra met eenzelfde verhaal over het ontslag van Kruzliak. 'Ik kreeg een schorsing bij deze club nadat ik in een vriendschappelijke wedstrijd in het strafschopgebied hands had gemaakt, drie weken na het tekenen van het contract. Direct daarna wilde de voorzitter het contract met mij beëindigen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.